Yoors-verhalen

Wat is er mooier dan in een verhaal te stappen en met woorden een nieuwe werkelijkheid schilderen?

Op https://yoo.rs plaats ik regelmatig blogs en verhalen.  Het platform Yoors biedt iedereen de kans om blogs, verhalen, gedichten, belevenissen, verslagen etc. etc. te plaatsen.  Soms zijn die verhalen naar aanleiding van een schrijfopdracht geschreven. Dat soort schrijfopdrachten (ook wel: uitdagingen) worden door Yoors-leden bedacht, het staat iedereen vrij daar al of niet aan mee te doen.

Wat voor uitdagingen dat zijn?  Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld:

  • Verhalen rond een foto, thema of kernwoord. Soms is hierbij een exact aantal woorden voorgeschreven.
  • Of je doet mee aan een weefuitdaging, waar je een openingszin gebruikt om een verhaal van 200 woorden te schrijven.
  • Of je krijgt een verzameling van 10 nogal uiteenlopende steekwoorden, die allemaal in een verhaal terecht moeten komen.
  • Of je bedenkt zelf een leuke uitdaging – er zijn altijd wel mensen die eraan mee willen doen!

Aanmelden bij Yoors is uiteraard gratis. Nog mooier: het kan je zelfs wat extra’s opleveren. Het plaatsen van berichten, het reageren op berichten of als mensen op jouw berichten reageren, het levert allemaal punten op. En ook de views op je berichten leveren punten op. Elke 10 punten staat gelijk aan één cent. Dat klinkt weinig, maar het kan toch aardig oplopen als je goede content levert. Trouwens, de punten beginnen al meteen als je je aanmeld, dat levert je 125 punten op. Trouwens, als je dat via onderstaande link doet levert het mij óók 125 punten op. Win-win, dus !

Aanmelden op Yoors